CONTACT / DISCLAIMER

Disclaimer

Deze pagina dient als disclaimer om SFP Surface Film Protectives te beschermen tegen elke wettelijke vervolging ten gevolge van de beschikbaarstelling van deze website. Met betrekking tot het gebruik van deze website gelden de onderstaande voorwaarden.

Aansprakelijkheid
Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door SFP Surface Film Protectives gecreŽerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. SFP Surface Film Protectives is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door SFP Surface Film Protectives gecreŽerde site en/of pagina's.

SFP Surface Film Protectives wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De website is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker.
SFP Surface Film Protectives geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door SFP Surface Film Protectives uitdrukkelijk afgewezen.
Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van
SFP Surface Film Protectives zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. SFP Surface Film Protectives is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. SFP Surface Film Protectives aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. 
SFP
Surface Film Protectives is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Het is niet toegestaan deze website te framen.                                                                                                                                      
SFP Surface Film Protectives acht zich dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op een website die is gelinkt van of naar deze website.

Alle afmetingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken.

De woordmerken, afbeeldingen en logoĎs (hierna tezamen: "merken") die gebruikt en vertoond worden op deze site, zijn geregistreerde of niet geregistreerde merken van SFP Surface Film Protectives of van anderen en mogen, zonder de voorafgaande toestemming van de houder van die merken, niet gebruikt worden in advertentie of ander reclamemateriaal.

De beschermfolies zijn bedoeld voor bescherming en protectie en geven niet aan dat daadwerkelijk aangegeven producten in het voertuig aanwezig zijn.

Copyright                                                                                                                                                                                                        
Deze website is het intellectueel eigendom van
SFP Surface Film Protectives.

 

 

 
 

 
 

Copyright ©2005 SFP.nl